Israelstur med utgangspunkt i Bærum frikirke 27.9 – 7.10.2014

Reiseleder og guide: Torleif Elgvin.
Vi flyr med Austrian fra Gardermoen lørdag 27.9 kl. 0640. Til Tel Aviv 1450.
Retur tirsdag 7.10 kl. 1500 fra Tel Aviv, lander på Gardermoen 2250.
Fra lørdag til onsdag blir vi i Galilea. Bor på Israels vakreste herberge – Karei Deshe, med badestrand til Galileasjøen. I Galilea følger vi i Jesu fotspor rundt sjøen; Kapernaum, Korazin, Magdala, Betsaida, brødunder-stedene. Besøker Nasaret, Galileas hovedstad Sepporis og Gamla – opprørsbyen i nord under det jødiske opprøret. På vei fra Galilea til Jerusalem drar vi langs Dødehavet med Masada og Qumran.
Fra tirsdag kveld blir basen i Jerusalem – med helgen i Betlehem (mens jødene feirer sin Jom Kippur). Gamlebyen med Gravkirken, Via Dolorosa, Vestmuren, Oljeberget og mye mer.
I Jerusalem bor vi på Hotel Holyland East i Øst-Jerusalem. I Betlehem på et klosterherberge.

Pris basert på dobbeltrom, halvpensjon og minimum 20 deltagere: Ca. 14000 -14500.
Inkludert: Inngangsbilletter til severdigheter, buss i Galilea, taxiturer i Jerusalem.
Lunsj hver dag kommer i tillegg, likeledes transport til og fra Gardermoen.

Det blir en del vandring til fots i Galilea og Jerusalem.
Vi vil møte palestinske kristne, jødiske Jesustroende og Frikirkens arbeidere i området.
Bibelens tekster og landet i dag vil bli levende gjennom møtet med mennesker, land, terreng og bibelske steder.

Bindende påmelding innen 1. februar 2014 til Trond Schei (trschei@broadpark.no eller Torleif Elgvin (telgvin@gmail.com)