OLYMPUS DIGITAL CAMERAMenighetsstyret informerer:

Israelstur 2014

Det arbeides med å arrangere en Israelstur 27. sept – 7. okt 2014 med utgangspunkt i Bærum frikirke.

Turleder og guide vil være Torleif Elgvin og en vil benytte det norske reisebyrået Sabra Fokusreiser.

Foreløpig program: Tre dager i Jerusalem, halvannet døgn i Betlehem, Dødehavet og Masada, fire dager i Galilea. Møter med Frikirkens misjonærer og nasjonale troende på israelsk og palestinsk side. I Jerusalem blir det en del vandring til fots, så brukbar fysisk form vil komme godt med.

Før turen planlegger vi et par forberedende kvelder med litt innføring i land og historie.

Vi venter enda på prisoverslag fra samarbeidende reisebyrå i Israel, men vi anslår en totalpris på ca 16-17000 kroner pr deltager (Israel er et høykostland) som inkluderer flyreise tur/retur, lokal transport, men også måltider samt de fleste inngangsbilletter.

Vi vil trenge en foreløpig påmelding innen 15 januar 2014, men mottar gjerne signaler om interesse allerede i høst.
Interesserte kan henvende seg til Trond Schei (e-post: scheitrond@gmail.com) eller Torleif Elgvin (e-post: telgvin@gmail.com).

Ny brannvernleder

Harald Trulsrud overtar som ny brannvernleder i Bærum Frikirke etter Thor-Arthur Stokstad, som nå ønsker avløsning etter flere år i stillingen. Vi ønsker Harald velkommen, og ønsker ham lykke til som ny brannvernleder.