Hvem er vi

Velkommen til Bærum Frikirke!

ForsamlingsromDette huset fylles av mange slags mennesker, små og store, hver eneste uke. Her er det gudstjenester hver søndag, søndagsskole for barna, barnekor og ungdomsklubb. Noen går på tirsdagskafeen med temasamlinger, andre er med i samtalegrupper, andre igjen går på samlivskurset eller er med i dugnadsgrupper. Noen spiller i band og liker det, andre er veldig glad i orgel. Noen er her ofte, andre bare en sjelden gang. Mange som har vært innom for første gang sier de synes det var hyggelig, og vi ønsker av hele vårt hjerte å være rause og romslige.

Det er bare en ting som er helt sikkert, vi er forskjellige. Men samtidig er vi nok ganske like de vanlige menneskene du treffer hver eneste dag, med problemer, sorger og bekymringer, glede, begeistring og fryd.

Vi er nokså like Den Norske kirke i form, innhold, tro og forståelse av Bibelen. Vi er Lutherske, litt trygge og trauste, men med litt varierende musikalske uttrykk, og kanskje en noe mer uformell stil.
Noen har stor tro, andre har bare strå av håp, men vi samles i et fellesskap som forsøker å bry seg om hverandre, og som søker styrken Gud har gitt oss, i troen, i håpet, og i kjærligheten som er størst av alt.

Tror du vi er perfekte vil du bli skuffet, men tåler du vanlige folk med feil og mangler, vil du kanskje trives. Den beste måten er nok å stikke innom for å se og oppleve! Her er det lov å sitte på bakerste benk og gå tidlig, men det kan nok hende at noen hilser på deg.

Uansett, velkommen skal du være!