Tweens

se oversikt over enkeltgudstjenester
Sted: Bærum Frikirke
Målgruppe: 9-12 år
Kontakt: Send oss en melding her
Tweens-klubben er for de barna som er litt for store for søndagsskolen, men samtidig litt for unge for ungdomsklubben. Vi ønsker å skape et godt sosialt miljø for denne aldersgruppen med mye lek og moro, samtidig som vi blir bedre kjent med Jesus.Vi møtes på galleriet når gudstjenesten starter, og blir med på første del av den vanlige gudstjenesten. Når søndagsskolen går ned i kjelleren for å ha sin samling, starter vi vår samling på tweens-rommet i 2. etasje. Samlingene inneholder alltid en andakt og en eller flere aktiviteter. Vi har av og til også samlinger og aktiviteter utenom de vanlige søndagssamlingene hvis det er noe spesielt vi har lyst til å gjøre. Mot slutten av hvert vårsemester arrangeres det en leir på Fredtun folkehøyskole i Stavern hvor også tweens fra andre menigheter er med.